Centrum Futsal megyei bajnokság Szerencsen

 

A Szerencsi Szakképzési Centrum szervezésében tartották meg a Centrum Futsal 2019-2020. évi bajnokság Borsod-Abaúj-Zemplén megyei fordulójának döntőjét.

A február 12-ei torna öt csapat részvételével zajlott a szerencsi Hunyadi Sportcsarnokban, mely során az Ózdi, a Miskolci és a Szerencsi Szakképzési Centrumok iskoláinak diákjai mérték össze erejüket.

A megnyitó után következtek a 20 perces meccsek. A körmérkőzések során látványos passzokat, szép védéseket és gólgazdag játékot láthattak a jelenlévők. A nap folyamán a Szerencsi Szakképzési Centrum szendvicsekkel és frissítővel kedveskedett a focistáknak.

Az eredményhirdetésen, az okleveleket és az érmeket Rubi Zsoltné, a Szerencsi SZC kancellárja és Bukta Márta, a Szerencsi SZC főigazgatója adta át. Első helyen végeztek, így tovább jutottak az országos döntőbe a Miskolci SZC Andrássy Gyula Gépipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája játékosai. Második lett a Miskolci Szakképzési Centrum Szemere Bertalan Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, a harmadik helyet a Szerencsi SZC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája szerezte meg. Negyedikként végzett a Szerencsi SZC Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, ötödik pedig az Ózdi SZC Deák Ferenc Szakképző Iskolája és Művészeti Szakgimnáziuma csapata lett.

A Centrum Futsal országos döntőjét április elején rendezik meg a Mátészalkai SZC Bethlen Gábor Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma szervezésében Nyírbátorban.