Ugrás a fő tartalomra

3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.


+3647200123

Hírek


2022. nov. 28.
B

    Ünnepélyes átadás

    Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által biztosított egyedi támogatás keretében tető- és vizesblokk felújításra került sor a Szerencsi SZC Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Technikum és Szakképző Iskolában, melyet november 28-án adtak át ünnepélyes keretek között.

    Ünnepélyes átadás
    Ünnepélyes átadás 👏
    Az Innovációs és Technológiai Minisztérium által biztosított egyedi támogatás keretében tető- és vizesblokk felújításra került sor a Szerencsi SZC Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Technikum és Szakképző Iskolában, melyet november 28-án adtak át ünnepélyes keretek között. Az eseményt megtisztelte jelenlétével dr. Koncz Zsófia miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő és dr. Magyar Zita, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnöke. Rubi Zsoltné kancellár beszédében elhangzott: „Fontosnak tartjuk és teszünk is azért, hogy a jövő szakemberei kulturált, 21. századi környezetben tanulhassanak. Hiszen lényeges gazdasági fejlődést meghatározó tényező a jólképzett munkaerő megléte. Tiszaújváros és térsége a sok működő vállalkozása révén valós piaci igényeket állít a szakképzés elé, melyhez igyekszünk megteremteni a feltételeket” – mondta a kancellár.

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Együttműködési megállapodás

    Együttműködési megállapodás

    A BOKIK együttműködési megállapodást írt alá a vármegyei szakképzési centrumokkal.

    2024. márc. 21.
    B
    Szakmai elismerés a Műszaki iskola oktatójának

    Szakmai elismerés a Műszaki iskola oktatójának

    Nagy büszkeséggel és örömmel fogadtuk a napokban a hírt, hogy a Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola oktatója, Láng Sándorné a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesül.

    2024. márc. 20.
    B
    Gyakorlaton a kozmetikus tanulók

    Gyakorlaton a kozmetikus tanulók

    A Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola kozmetikus technikus tanulói közül öten a Szépészet ágazati alapvizsga teljesítése után új duális partnerünknél, Tarcalon szerzik meg azt a tapasztalatot, amellyel a vendégek igényeinek és bőrtípusának megfelelő szolgáltatást tudnak majd nyújtani. A Luxury Face&Body kozmetikai üzlet tulajdonosa, Kádasné Havriló Anna mesterkozmetikus a szépségipar iránti elkötelezettséggel, óriási lelkesedéssel adja át tudását diákjainknak.

    2024. márc. 20.
    B


    KIMIKK
    Alfafém Bt.Certa Szerszámkészítő és Alkatrészgyártó Kft.Diapolo Sport Kft.ÉMÁSZ Hálózati Kft.ÉPSZER Kft.G-Mínusz Kft.Halász Produkt Kft.INNOTEAM Kft.Jabil Circuit Hungary Kft.Kispatak-2000 Kereskedelmi Kft.Kormos Zsuzsanna e.v.MOL Petrolkémia Zrt.Paul és Társa Kft.Prec-Cast Öntödei Kft.TIREK-SZOLG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.UNIO COOP Szövetkezeti Kereskedelmi Zártkörűen Működő RészvénytársaságVilant Kft.

      • SZC logo fehér
      • Szerencsi Szakképzési Centrum

        3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.

      • Telefon: +3647200123

        E-mail: centrum@szerencsiszc.hu

        OM azonosító: 203055

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000724


      2024Szerencsi Szakképzési Centrum