Ugrás a fő tartalomra

3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.


+3647200123

Akkreditált vizsgaközpont


Szerencsi Regionális Független Vizsgaközpont

Tisztelt Érdeklődő!

Szeretettel köszöntöm Önöket a  Szerencsi Regionális Független Vizsgaközpont munkatársai nevében.
Vizsgaközpontunk 2021. július 1-jén jött létre az új szakképzési rendszer részeként.

Célunk, hogy az oktatás, és a gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre az Ipar 4.0 által támasztott kihívásoknak megfelelően, gyorsan és rugalmasan reagálva, szakszerű vizsgaszervezéssel és lebonyolítással járuljunk hozzá, és minél több jelentkező számára tegyük lehetővé a szakmai végzettség megszerzését, segítve őket munkaerőpiaci lehetőségük bővítésében, céljaik elérésében.

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság általi akkreditáció megszerzése után a Szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény, valamint a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 12/2020. (II.7.) Kormányrendelet alapján akkreditált vizsgaközpontként lesz lehetőségünk a szakmai vizsgákat és képesítő vizsgákat megszervezni, az Innovációs és Technológiai Miniszter által jóváhagyott Képzési és Kimeneti Követelményekben, illetve a Programkövetelményekben meghatározottak szerint. A Szerencsi Regionális Független Vizsgaközpont a Szerencsi Szakképzési Centrum 6 szakképző intézményében, vizsgapartnereink révén pedig számos további helyszínen fogunk szakmai és képesítő vizsgákat szervezni. Magasan képzett és motivált szakemberekkel, valamint jól felszerelt, vizsgáztatáshoz szükséges személyi és tárgyi feltételekkel rendelkező vizsgahelyszínek bevonásával arra törekszünk, hogy a nálunk vizsgázók szakmai oktatásukat követően minél rövidebb idő alatt bizonyítványt szerezhessenek.

Bízunk abban, hogy a vizsgarendszer megújulásával, a gyakorlatközpontú vizsgafeladatokkal és az új értékelési szemlélettel hozzájárulunk a szakmai oktatás innovációjához, a képzések minőségének javításához és a vizsgázók eredményességéhez.
Honlapunkon megtalálható e-mail címeken és telefonszámokon állunk rendelkezésükre szakmai vizsgákkal kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

Fábián Katalin
vizsgaközpont vezető

Tovább a Szerencsi Regionális Független Vizsgaközpont honlapjára


KIMIKK
Alfafém Bt.Certa Szerszámkészítő és Alkatrészgyártó Kft.Diapolo Sport Kft.ÉMÁSZ Hálózati Kft.ÉPSZER Kft.G-Mínusz Kft.Halász Produkt Kft.INNOTEAM Kft.Jabil Circuit Hungary Kft.Kispatak-2000 Kereskedelmi Kft.Kormos Zsuzsanna e.v.MOL Petrolkémia Zrt.Paul és Társa Kft.Prec-Cast Öntödei Kft.TIREK-SZOLG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.UNIO COOP Szövetkezeti Kereskedelmi Zártkörűen Működő RészvénytársaságVilant Kft.

  • SZC logo fehér
  • Szerencsi Szakképzési Centrum

   3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.

  • Telefon: +3647200123

   E-mail: centrum@szerencsiszc.hu

   OM azonosító: 203055

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000724


  2024Szerencsi Szakképzési Centrum