Ugrás a fő tartalomra

3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.


+3647200123

Hírek


Néptáncos ruhákat varrtak a divatszabó tanulóink

A Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola 9. és 10. évfolyamos divatszabó tanulói varrták meg a Szerencsi Tankerületi Központhoz tartozó Térségi Alapfokú Művészeti Iskola néptánc tanszakának ruháit.

2024. máj. 17.
B

  NÉPSZERŰ

  Munkamegbeszélés a Járási Hivatalban

  A Szerencsi Szakképzési Centrum vezetői a Szerencsi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának és Gyámügyi Osztályának kollégáival tartottak közös munkamegbeszélést szeptember 21-én. Rubi Zsoltné kancellár és Bukta Márta főigazgató tájékoztatást adtak a szakképzés rendszeréről és a Szerencsi SZC képzési kínálatáról.

  2023. szept. 21.
  B

  Sikerrel zárult a számítógépes adatrögzítő képzés

  Számítógépes adatrögzítő képzés indult még tavaly októberben a Szerencsi SZC és a Szerencsi Járási Hivatal közös összefogásában. Összesen 23 fő vizsgázott sikeresen, akik megkapták a képzés elvégzéséről szóló igazolásokat. Az ünnepélyes bizonyítványosztásra április 16-án került sor.

  2024. ápr. 17.
  B

   Gyakorlaton a kozmetikus tanulók

   A Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola kozmetikus technikus tanulói közül öten a Szépészet ágazati alapvizsga teljesítése után új duális partnerünknél, Tarcalon szerzik meg azt a tapasztalatot, amellyel a vendégek igényeinek és bőrtípusának megfelelő szolgáltatást tudnak majd nyújtani. A Luxury Face&Body kozmetikai üzlet tulajdonosa, Kádasné Havriló Anna mesterkozmetikus a szépségipar iránti elkötelezettséggel, óriási lelkesedéssel adja át tudását diákjainknak.

   2024. márc. 20.
   B

    Szakmai elismerés a Műszaki iskola oktatójának

    Nagy büszkeséggel és örömmel fogadtuk a napokban a hírt, hogy a Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola oktatója, Láng Sándorné a Miniszter Elismerő Oklevele kitüntetésben részesül.

    2024. márc. 20.
    B


     KIMIKK
     Alfafém Bt.Certa Szerszámkészítő és Alkatrészgyártó Kft.Diapolo Sport Kft.ÉMÁSZ Hálózati Kft.ÉPSZER Kft.G-Mínusz Kft.Halász Produkt Kft.INNOTEAM Kft.Jabil Circuit Hungary Kft.Kispatak-2000 Kereskedelmi Kft.Kormos Zsuzsanna e.v.MOL Petrolkémia Zrt.Paul és Társa Kft.Prec-Cast Öntödei Kft.TIREK-SZOLG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.UNIO COOP Szövetkezeti Kereskedelmi Zártkörűen Működő RészvénytársaságVilant Kft.

      • SZC logo fehér
      • Szerencsi Szakképzési Centrum

       3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.

      • Telefon: +3647200123

       E-mail: centrum@szerencsiszc.hu

       OM azonosító: 203055

       Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000724


      2024Szerencsi Szakképzési Centrum