Ugrás a fő tartalomra

3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.


+3647200123

Online pályaorientáció


Online pályaorientáció

Kedves Szülők!

Az általános iskolások pályaválasztása a szakképző intézmények, az iskolák és a családok közös iránymutatásán alapul. Engedjék meg, hogy a tanulók és a szülők döntésének megalapozásához érdemben a Szerencsi Szakképzési Centrum is hozzájáruljon!

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Szerencsi SZC és a Centrum részeként működő szakképző intézmények több formában vállalják a nyolcadik osztályos tanulók, szüleik és a nevelő testület érdeklődő tagjainak tájékoztatását, melyről a tankerületeket és az általános iskolákat már tájékoztattuk. Minden iskolánk ezek mellett készített bemutatkozó kisfilmet is, melyeket szeretnénk figyelmükbe ajánlani!

 

Kedves Érdeklődő Diákok!

Ez a helyzet érdekes és kreatív megoldásokat hozott, pont olyanokat, melyekre nagy szükségetek van, ha a szakképzésben fogtok továbbtanulni és jövőtöket elképzelni. Mint látjátok a filmek többségének középpontjában, valamint alkotóik között is diákjaink állnak, mert mi már nagyon régen tudjuk: Nem a könyvet kell tanítani, hanem a gyereket!

Sok szeretettel várunk benneteket iskoláinkban!

Bukta Márta főigazgató, Rubi Zsoltné kancellár

Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium 

 

 

 

 

 

Szerencsi SZC Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Technikum és Szakképző Iskola

 

 

 

Szerencsi SZC Sátoraljaújhelyi Trefort Ágoston Szakképző Iskola

  

 

 

 

 

Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző IskolaKIMIKK
Alfafém Bt.Certa Szerszámkészítő és Alkatrészgyártó Kft.Diapolo Sport Kft.ÉMÁSZ Hálózati Kft.ÉPSZER Kft.G-Mínusz Kft.Halász Produkt Kft.INNOTEAM Kft.Jabil Circuit Hungary Kft.Kispatak-2000 Kereskedelmi Kft.Kormos Zsuzsanna e.v.MOL Petrolkémia Zrt.Paul és Társa Kft.Prec-Cast Öntödei Kft.TIREK-SZOLG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.UNIO COOP Szövetkezeti Kereskedelmi Zártkörűen Működő RészvénytársaságVilant Kft.

  • SZC logo fehér
  • Szerencsi Szakképzési Centrum

   3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.

  • Telefon: +3647200123

   E-mail: centrum@szerencsiszc.hu

   OM azonosító: 203055

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000724


  2024Szerencsi Szakképzési Centrum