Ugrás a fő tartalomra

3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.


+3647200123

Hírek


2023. nov. 6.
B

    Miniszteri elismerések a Kossuthban

    Az október 23-ai nemzeti ünnep alkalmából kimagasló munkájáért Bodroginé Dócs Andrea, a Szerencsi SZC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium szakirányú oktatásért felelős igazgatóhelyettese és a turisztika munkacsoport: Altenberger Vera, Vigyikán Edina, valamint Bodroginé Dócs Andrea részesült Miniszteri Elismerő Oklevélben. Hankó Balázs innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkár és Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár adták át az elismeréseket, díjazva ezzel a szakképzésben végzett eredményes és példamutató munkájukat. Gratulálunk a kimagasló teljesítményükhöz!

    Miniszteri elismerések a Kossuthban

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Együttműködés az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemmel

    Együttműködés az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemmel

    A Szerencsi Szakképzési Centrum az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemmel (EKKE) kötött együttműködési megállapodást július 18-án. Az ünnepélyes eseményen a Szerencsi SZC részéről részt vett Rubi Zsoltné kancellár, Bukta Márta főigazgató és Molnárné Tóth Erika, a Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium igazgatója.

    2024. júl. 18.
    B
    Együttműködési keretmegállapodás

    Együttműködési keretmegállapodás

    A Tokaj-Hegyalja Egyetemmel kötött együttműködési keretmegállapodást a Szerencsi Szakképzési Centrum.

    2024. jún. 19.
    B
    Elismerések és kiemelkedő versenyeredmények

    Elismerések és kiemelkedő versenyeredmények

    Elismerésben részesítettük a Szerencsi Szakképzési Centrum iskoláiban a 2023/2024-es tanévben kiemelkedő versenyeredményt elért tanulókat és felkészítő oktatóikat, valamint a Centrum vezetői átadták az év oktatói kitüntetéseket.

    2024. jún. 14.
    B


    KIMIKK
    Alfafém Bt.Certa Szerszámkészítő és Alkatrészgyártó Kft.Diapolo Sport Kft.ÉMÁSZ Hálózati Kft.ÉPSZER Kft.G-Mínusz Kft.Halász Produkt Kft.INNOTEAM Kft.Jabil Circuit Hungary Kft.Kispatak-2000 Kereskedelmi Kft.Kormos Zsuzsanna e.v.MOL Petrolkémia Zrt.Paul és Társa Kft.Prec-Cast Öntödei Kft.TIREK-SZOLG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.UNIO COOP Szövetkezeti Kereskedelmi Zártkörűen Működő RészvénytársaságVilant Kft.

      • SZC logo fehér
      • Szerencsi Szakképzési Centrum

        3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.

      • Telefon: +3647200123

        E-mail: centrum@szerencsiszc.hu

        OM azonosító: 203055

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000724


      2024Szerencsi Szakképzési Centrum