Ugrás a fő tartalomra

3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.


+3647200123

Hírek


2023. nov. 6.
B

  Miniszteri elismerések a Kossuthban

  Az október 23-ai nemzeti ünnep alkalmából kimagasló munkájáért Bodroginé Dócs Andrea, a Szerencsi SZC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium szakirányú oktatásért felelős igazgatóhelyettese és a turisztika munkacsoport: Altenberger Vera, Vigyikán Edina, valamint Bodroginé Dócs Andrea részesült Miniszteri Elismerő Oklevélben. Hankó Balázs innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkár és Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár adták át az elismeréseket, díjazva ezzel a szakképzésben végzett eredményes és példamutató munkájukat. Gratulálunk a kimagasló teljesítményükhöz!

  Miniszteri elismerések a Kossuthban

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Szakmai megbecsülés – béremelés a Szerencsi SZC-ben is

  Szakmai megbecsülés – béremelés a Szerencsi SZC-ben is

  Tovább emelkedett a szakképzésben dolgozók bére, a 2023. évi kétlépcsős bérfejlesztést követően. 2024. január 1-jétől a szakképzésben oktatók átlagosan 32%-ot meghaladó fizetésemelésben részesültek.

  2024. febr. 4.
  B
  Szakmai látogatáson a logisztikusok

  Szakmai látogatáson a logisztikusok

  A Szerencsi SZC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium logisztikai technikus tanulói 2024. január 18-án szakmai látogatást tettek a sárospataki Kispatak-2000 Kft-nél, ahol a vállalkozás megismerése mellett interaktív szakmai foglalkozáson vettek részt. Kipróbálhatták a komissiózást, valamint megismerték a különböző raktározási módokat és az anyagmozgató gépek működését.

  2024. jan. 22.
  B
  Ágazati alapvizsgák a Műszakiban

  Ágazati alapvizsgák a Műszakiban

  Azok a hallgatók, akik felnőttoktatás keretében tanulnak szakmát a Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskolában, január 12-én tettek ágazati alapvizsgát. Kreatív ágazatban 24 fő, Gépészet és Építőipar ágazatban 12-12 fő vizsgázott sikeresen. Gratulálunk minden vizsgázónak!

  2024. jan. 15.
  B


  KIMIKK
  Alfafém Bt.Certa Szerszámkészítő és Alkatrészgyártó Kft.Diapolo Sport Kft.ÉMÁSZ Hálózati Kft.ÉPSZER Kft.G-Mínusz Kft.Halász Produkt Kft.INNOTEAM Kft.Jabil Circuit Hungary Kft.Kispatak-2000 Kereskedelmi Kft.Kormos Zsuzsanna e.v.MOL Petrolkémia Zrt.Paul és Társa Kft.Prec-Cast Öntödei Kft.TIREK-SZOLG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.UNIO COOP Szövetkezeti Kereskedelmi Zártkörűen Működő RészvénytársaságVilant Kft.

   • SZC logo fehér
   • Szerencsi Szakképzési Centrum

    3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.

   • Telefon: +3647200123

    E-mail: centrum@szerencsiszc.hu

    OM azonosító: 203055

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000724


   2024Szerencsi Szakképzési Centrum