Ugrás a fő tartalomra

3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.


+3647200123

Hírek


2023. nov. 15.
B

  Szabad a pálya! - pályaválasztási kiállítás

  A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal 22. alkalommal rendezte meg a „Szabad a pálya!” elnevezésű pályaválasztási kiállítást idén novemberben. Az iskolaválasztás előtt álló 7. és 8. osztályos fiatalok számára tartott program a Miskolci Egyetem Főépületében kapott helyet. A célja, hogy hozzásegítse a fiatalokat és a szülőket a munkaerőpiaci igényeknek megfelelő pályaválasztási döntéshez. November 14-15. között több mint 60 kiállító várta az érdeklődőket, többek között a Szerencsi SZC három intézménye is: Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskola, Szerencsi SZC Encsi Aba Sámuel Szakképző Iskola, Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium

  Szabad a pálya! - pályaválasztási kiállítás

            

                                

          

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Szakmai látogatáson a logisztikusok

  Szakmai látogatáson a logisztikusok

  A Szerencsi SZC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium logisztikai technikus tanulói 2024. január 18-án szakmai látogatást tettek a sárospataki Kispatak-2000 Kft-nél, ahol a vállalkozás megismerése mellett interaktív szakmai foglalkozáson vettek részt. Kipróbálhatták a komissiózást, valamint megismerték a különböző raktározási módokat és az anyagmozgató gépek működését.

  2024. jan. 22.
  B
  Ágazati alapvizsgák a Műszakiban

  Ágazati alapvizsgák a Műszakiban

  Azok a hallgatók, akik felnőttoktatás keretében tanulnak szakmát a Szerencsi SZC Műszaki és Szolgáltatási Technikum és Szakképző Iskolában, január 12-én tettek ágazati alapvizsgát. Kreatív ágazatban 24 fő, Gépészet és Építőipar ágazatban 12-12 fő vizsgázott sikeresen. Gratulálunk minden vizsgázónak!

  2024. jan. 15.
  B
  Szép eredmény a helyesírási versenyen

  Szép eredmény a helyesírási versenyen

  Juhász Gréta, a Szerencsi SZC Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium 12. B osztályos tanulója az Implom József Helyesírási Verseny megyei fordulójában az 5. helyezést érte el. A felkészülését magyartanára, Ráczné Gócs Ivett segítette. További sikeres versenyzést kívánunk!

  2024. jan. 8.
  B


  KIMIKK
  Alfafém Bt.Certa Szerszámkészítő és Alkatrészgyártó Kft.Diapolo Sport Kft.ÉMÁSZ Hálózati Kft.ÉPSZER Kft.G-Mínusz Kft.Halász Produkt Kft.INNOTEAM Kft.Jabil Circuit Hungary Kft.Kispatak-2000 Kereskedelmi Kft.Kormos Zsuzsanna e.v.MOL Petrolkémia Zrt.Paul és Társa Kft.Prec-Cast Öntödei Kft.TIREK-SZOLG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.UNIO COOP Szövetkezeti Kereskedelmi Zártkörűen Működő RészvénytársaságVilant Kft.

   • SZC logo fehér
   • Szerencsi Szakképzési Centrum

    3900 Szerencs, Rákóczi Ferenc út 125.

   • Telefon: +3647200123

    E-mail: centrum@szerencsiszc.hu

    OM azonosító: 203055

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000724


   2024Szerencsi Szakképzési Centrum